Οργανωμένα Σύνολα

Κέντρο Νεότητος Ορούντας

Το Κέντρο Νεότητας Ορούντας ιδρύθηκε το 1973 από μια ομάδα προοδευτικών νέων του χωριού μας με στόχο την κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Νεότητας Ορούντας καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως στις 26/1/2018:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Χ. Βασιλείου 99270730
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αντώνης Δημοσθένους
ΤΑΜΙΑΣ: Ραφαήλ Αδάμου
ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνος Σιαμπτάνης
ΜΕΛΟΣ: Μαρία Αγαπίου
ΜΕΛΟΣ: Ευάγγελος Αγαπίου
ΕΠΙΛΑΧΩΝ: Χριστίνα Χρίστου
ΕΠΙΛΑΧΩΝ: Νικόλας Χρυσοστόμου

Η δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν η πρώτη δραστηριότητά του Κέντρου Νεότητας. Σημαντική ώθηση στο Κέντρο Νεότητας έδωσε ένας αριθμός νέων από τις κατεχόμενες περιοχές που, μετά την τουρκική εισβολή, εγκαταστάθηκε στο χωριό μας και συμμετείχε δημιουργικά στις δραστηριότητες του.

Ακολούθως, το Κέντρο Νεότητας δημιούργησε το Θεατρικό Όμιλο, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε πλούσια δράση στην κοινότητά μας και σε πολλούς άλλους τομείς. Επιπρόσθετα, κατασκευάστηκαν το Κοινοτικό Ποδοσφαιρικό Γήπεδο (1980-83), αλλά και το ιδιόκτητο οίκημα του Κέντρου Νεότητας (1987-90).

Το Κέντρο Νεότητας, από την ίδρυση του, διοργανώνει διαλέξεις, εκδρομές, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές με στόχο την υγιή απασχόληση και τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων της Ορούντας.

Σήμερα, στο Κέντρο Νεότητας λειτουργούν ποδοσφαιρικός, χορευτικός και θεατρικός όμιλος. Παράλληλα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών λειτουργούν περιστασιακά και άλλοι όμιλοι.

Το Κέντρο Νεότητας Ορούντας συνεργάζεται αρμονικά με όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας και συμμετέχει ισότιμα σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό μας.

Πηγή:
Κείμενα Κοινοτικού Συμβουλίου Ορούντας

Φωτογραφικό Άλπουμ

Λεύκωμα Εκδηλώσεων

Εικονική Περιήγηση

Βίντεο

© Copyright 2019 - Ορούντα / Designed & Developed by NETinfo Plc